Save The Queen Gin laat je proeven van nieuwe vlierbloesemlikeur

Olivier Roels en Michaël Van Lent lanceerden in september 2016 hun Save The Queen Gin gemaakt op basis van stadshoning. Het duo reist sindsdien het hele land rond op zoek naar honing om in hun gin te verwerken.

“Zonder bijen overleeft de natuur niet, en verdwijnt het groen uit de steden. Het is de problematiek rond bijensterfte die ons vorig jaar aangezet om zelf imker te worden”, vertelde Olivier Roels toen aan Het Nieuwsblad.

Met de honing die hun twee bijenkasten opleverden, gingen ze aankloppen bij likeurstokerij De Moor in Aalst. Het resultaat is een (h)eerlijke, lekkere gin die Save The Queen Gin werd gedoopt.

Vorig jaar rijpte dan het plan om op basis van de gin een vlierbloesemlikeur te stoken. Deze is sinds september beschikbaar.

Zaterdag 14 april ben je welkom om de vlierbloesemlikeur van Save The Queens Gin te proeven. We stellen je tegelijk ook Naturfrisk, een nieuwe tonic in ons assortiment, voor.

Lees meer

Lentemoe? Dit doe je er aan in 7 tips.

Voorjaarsmoeheid kan verschillende oorzaken hebben, waaronder de overgang van het winter- naar het lenteseizoen, veranderingen in de hoeveelheid daglicht en een tekort

Bio is Duur!zaam

Een iets langere tekst… maar we maken keuzes. (in reactie op enkele opmerkingen) Bio is Duur-zaam! We krijgen de laatste tijd wel

Geef een reactie