Lekkere frisdranken in verschillende smaken

De ideale biologische dorstlesser op een warme zomerdag! De frisdanken van Whole Earth zijn 100% natuurlijk, biologisch en lekker verfrissend. Je kan kiezen uit verschillende smaken waaronder cola, orange & lemon, lemonade en apple.

Zuiver IJslands water in grote recycleerbare verpakking

IJsland is gekend om zijn ongerepte, zuivere natuur. Het van nature zuivere Lifjalla-water is afkomstig uit de IJslandse Hafnarfjordur-bronnen, die wereldwijd bekend staan om zijn uitzonderlijke wateren. De bronnen bevinden zich in één van de minst vervuilde regio’s ter wereld. Het water wordt gefilterd door eeuwenoude basaltlagen en daarna geothermisch verzameld. 

Het IJslandse Lifjalla water heeft een zachte, volle smaak, licht gemineraliseerd, een lage droogrest en arm aan zout. Een opkikker voor lichaam en geest. Uitzonderlijk door een hoge pH en zuurstofgehalte.

Nu verkrijgbaar!

Geniet van onze vele biologische dranken

De beste biologische bessensappen, gezonde drinkyoghurts, suikerarme frisdrank, lekker water, bier, biologische wijnen en cava … Als we jouw smaak of voorkeur het niet in huis hebben, dan gaan we voor jou op zoek naar de lekkerste gezonden dranken.