Grootvader maakt probiotische producten voor iedereen toegankelijk

Share on facebook
Share on twitter

Chrisal maakt probiotische, milieuvriendelijke producten die bewezen effectief zijn tegen bacteriële resistentie. Hebt je dus genoeg van alles wat chemisch en toxisch is en wil je voortaan gezonder leven? Kies voor de unieke, prebiotische schoonmaak- en verzorgingsproducten van Chrisal. Op vrijdag 5 oktober is Chrisal aanwezig tijdens onze opendeur.

Het verhaal van Laura

Het begon toen Laura, de kleindochter van Chrisal-eigenaar Corrie Gielen, werd geboren met een zeldzame ziekte. Zij verbleef bijna voortdurend in een verzorgingstehuis omdat deze ziekte haar immuunsysteem aantastte.

“Het probleem voor Laura is haar leefomgeving. Door de aantasting van haar immuunsysteem is zij erg vatbaar voor bacteriële infecties. Grootvader Corrie besluit al zijn krachten en expertise in te zetten om de levenskwaliteit van zijn kleindochter te verbeteren”, staat op de website van Chrysal te lezen.

Corrie Gielen gaat aan de slag met als doel de levensomstandigheden voor Laura te verbeteren. Hij denkt daarbij in de richting van probiotica, maar het probleem is dat niemand er tot dan was in geslaagd “om probiotica stabiel en werkzaam te krijgen voor uitwendig gebruik”.

Het lukt hem toch en vanaf dan gaat de bal aan het rollen. Corrie ontwikkelt en test het eerste werkzame prebiotische reinigingsproduct.

Werkzame prebiotische reinigingsproducten

Het product wordt getest in de instelling waar Laura verblijft. De resultaten zijn indrukwekkend.

“Het risico op infecties wordt verminderd met maar liefst 65%! Haar gezondheid verbetert dermate, dat zij na amper 3 maanden probiotische behandeling de weekenden thuis met haar zusjes kan doorbrengen”, meldt Chrisal. “Het eerste werkzame probiotische reinigingsproduct ter wereld is een feit!”

Helaas blijkt de weerstand tegen het gebruik van het product groot en wordt Laura’s kamer in de instelling opnieuw met chemische desinfectanten behandeld.

“Voor de kleine Laura heeft dit ingrijpende gevolgen: haar gezondheid gaat er drastisch op achteruit en op een dag in januari 2009 wordt een zoveelste bacteriële infectie haar fataal.”

Voor iedereen toegankelijk

De dood van Laura zorgt ervoor dat Chrisal zijn koers wijzigt “om mensen over de gehele wereld toegang te geven tot de voordelen van probiotische verzorgings- en reinigingsproducten”.

Intussen is Chrisal de wereldleider in volledig natuurlijke probiotische hygiëne producten die veilig zijn voor mens en natuur. De probiotische producten van Chrisal worden intussen verkocht in 58 landen.

Lees meer

Nieuwe EKOwinkeliers

We stellen graag twee nieuwe EKOwinkeliers aan je voor. 🙂 Filip is gespecialiseerd in voeding en spijsvertering. Herborist Florence helpt je graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *