Gratis demonstratie natuurlijke haarkleuring op 12 mei

Zaterdag 12 mei kan je van 10 tot 17 uur bij ons terecht voor een gratis demonstratie van de producten van BioKap.

‘Nutricolor Delicato’ van BioKap biedt een natuurlijke oplossing voor het perfect bedekken van grijs haar, het vernieuwen van je look door je haar te kleuren of voor een prachtige coupe soleil. De haarverf van BioKap bevat trouwens plantaardige ingrediënten die goed door de huid worden verdragen.

BioKap Nutricolor haarverf voedt en herstelt het haar terwijl het kleurt. Het haar krijgt een warme, glanzende en natuurlijke kleur.

Je kan kiezen uit een uitgebreid assortiment aan 40 verschillende tinten (zonder parabenen, ammoniak, resorcine en nickel tested) die je haar een langdurig stralend en natuurlijke kleur geven.

‘Nutricolor Delicato’ is een kleurbehandeling die je zelf eenvoudig kan aanbrengen.

De biogaranties van BioKap

– bevat plantaardige ingrediënten

– bevat arganolie afkomstig van biologische landbouw en het Tricorepair-complex

– nickel tested

– dermatologisch getest

– waarborgen een perfecte dekking van grijs haar

– zonder ammoniak, zonder resorcine, zonder parabenen

Bevat Tricorepair complex

‘Nutricolor Delicato’ van BioKap is verrijkt met het plantaardige Tricorepair complex en met precieuze Arganolie van biologische landbouw. Arganolie heeft een hoge cosmetische waarde en wordt daarom ook wel eens het ‘Goud van de woestijn’ genoemd.

Het Tricorepair-complex bevat:

Rijstproteïnen met een herstellende en regenererende werking.

Wilgextract dat het haar beschermt en de leur langer helpt te behouden.

Lipofiele fruitzuren die de hoofdhuid verzorgen tijdens de applicatie van de haarverf, zodat de haarverf ook voor de meest delicate huid geschikt is.

Arganolie met een vochtinbrengende beschermende en verzachtende werking voedt het haar en maakt het zachter en stralender.

De haarproducten van BioKap zijn een hele zachte haarlijn die je de mogelijkheid biedt om zelf je haren te onderhouden en te kleuren.

Benieuwd? Kom dan gerust vrijblijvend langs op zaterdag 12 mei tussen 10 en 17 uur. BioKap-expert Jolien staat je gratis te woord staan en indien gewenst zoeken we samen voor jou de beste kleur (combinatie) uit. Tot dan!

Lees meer

Lentemoe? Dit doe je er aan in 7 tips.

Voorjaarsmoeheid kan verschillende oorzaken hebben, waaronder de overgang van het winter- naar het lenteseizoen, veranderingen in de hoeveelheid daglicht en een tekort

Bio is Duur!zaam

Een iets langere tekst… maar we maken keuzes. (in reactie op enkele opmerkingen) Bio is Duur-zaam! We krijgen de laatste tijd wel

Geef een reactie