Home > Over ons

Over ons

Natuurwinkel MaeleGijs is op een vroege ochtend (of lange nacht) ontstaan uit het brein van Nicole en Fred. De winkel opende zijn deuren op 18 mei 1991 en was van bij de start een bijzonder succes. MaeleGijs wordt intussen gerund door de tweede generatie. De basisvisie is sinds de start nog altijd dezelfde. Succesvol leven begint met gezonde, biologische voeding.

Ros Beiaard

Mensen vragen ons soms waar de naam Maele Gijs vandaan komt. Wel, de naam komt voort uit de saga van de 4 heemskinderen en het Ros Beiaard. MaeleGijs of MaeldeGijs in het oud Nederlands, was de oom van de 4 heemskinderen. Het was een ridder-magiër die de heemskinderen bevrijdde uit het Kasteel van Monteauban. Wil je graag meer weten, kom dan zeker langs voor het meer uitgebreide verhaal bij een lekkere biologische koffie.

Het team

Het EKOwinkel-team bestaat uit Philip, Nicole, Astrid en Rita. We vinden het fantastisch om je in onze winkel te kunnen verder helpen om gezond en lekker te eten en duurzaam te leven. Ook al zijn we soms druk bezig, we hebben altijd tijd om je te woord te staan. Tot binnenkort!

Nicole, Philip, Astrid en Rita

Heb je vragen? Ben je op zoek naar bepaalde producten? Geef ons een seintje.